Η ΒΙΛΑ


ΒΙΛΑ ΜΕΡΟΒΙΓΛΙ ΤΡΑΓΑΚΙ ΖΑΚΥΝΘΟΣ


Η βίλα μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα με 4 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια. Οι εσωτερικοί χώροι της βίλας είναι διακοσμημένοι με λιτές, ανάλαφρες και μοντέρνες γραμμές.

Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι και ένα άνετο ανοιχτό λόφτ (σοφίτα) με 2 καναπέδες κρεβάτια, κατάλληλα για 2 άτομα το καθένα (1.60 Χ 2.00) καθώς και πλήρως εξοπλισμένη Κουζίνα.

Στο ίδιο υπερυψωμένο επίπεδο βρίσκονται τα 3 υπνοδωμάτια του πρώτου ορόφου το καθένα με κοινό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα τον κήπο και την πισίνα & τα 2 μπάνια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο έχει διπλό κρεβάτι, ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα, δωμάτιο ντουλάπα.

Εσωτερική ξύλινη σκάλα οδηγεί στο ισόγειο, όπου εκεί υπάρχει το 4 ο υπνοδωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια και ένας ενιαίος ανοικτός χώρος ο οποίος διαθέτει σαλονάκι , τηλεόραση και επιπλέον 2 μονά κρεβάτια. Εδώ υπάρχει επίσης ένα ακόμη μπάνιο με ντους. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχει διαθέσιμη αποθήκη με πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας .

H δομή των 4 κυρίων υπνοδωματίων είναι: 1 διπλό, 6 μονά κρεβάτια, 2 διπλοί καναπέδες-κρεβάτια στο λοφτ & 2 μονά κρεβάτια στον ενιαίο χώρο του ισογείου .Πρώτο υπνοδωμάτιο


Βρίσκεται στον κυρίως όροφο, έχει 2 μονά κρεβάτια και μπαλκόνι με θέα θάλασσα.


Δεύτερο Δωμάτιο


Υπνωδωμάτιο πρώτου ορόφου με 2 μονά κρεβάτια και μπαλκόνι με θέα θάλασσα.


Τρίτο Δωμάτιο


Βρίσκεται στον κυρίως όροφο, έχει διπλό κρεβάτι, δωμάτιο, ντουλάπα και το δικό του μπάνιο με μπανιέρα. Εχει ξεχωριστό μπαλκόνι με θέα θάλασσα


Τέταρτο Δωμάτιο


Βρίσκεται στον κάτω όροφο και έχει 2 μονά κρεβάτια.


Ανοιχτού Τύπου Χώροι Ύπνου


Εσωτερικό αίθριο, 1ου ορόφου με δύο διπλούς καναπέδες κρεβάτι.

Δωμάτιο ανοιχτού τύπου,στον κάτω όροφο με 2 μονά κρεβάτια.


ΑΜΕΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΣΤΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ